Standaard

Kantoor

Telefonisch

Houd uw aandacht bij de les en ontvang geen telefoontjes. U hebt bij ons een eigen 06-nummer. U kunt dit nummer doorgeven aan uw leerlingen, of uw eigen nummer hiernaar doorschakelen. Wij nemen vervolgens op met de naam van uw rijschool.

De belkosten die wij maken zijn in het pakket inbegrepen.
Bereikbaar doordeweeks van 9:00 tot 17:00 uur.

WhatsApp Business

WhatsApp is het grootste sociale platform in Nederland. Met WhatsApp for Business wordt gebruikgemaakt van de meest eenvoudige manier van communiceren. Onze ervaring leert dat leerlingen gretig gebruik maken van deze mogelijkheid.

Bereikbaar doordeweeks van 9:00 tot 17:00 uur.

E-mail

U krijgt een eigen e-mailadres. U kunt ervoor kiezen om uw eigen e-mail hier automatisch naar door te sturen. U kunt ons ook toegang geven tot uw inbox.

E-mail wordt op werkdagen tijdens 09:00 en 17:00 binnen 4 uur beantwoord.

Agendabeheer

Wilt u alle lessen op elkaar aan laten sluiten? Haalt u uw leerlingen op vanaf huis, of vanaf vaste ophaallocaties? Uw nieuwe collega op kantoor zorgt ervoor dat de rijlessen zoveel mogelijk volgens uw wensen worden inpland.

Maakt u gebruik van een online rijschool planner? We hebben ervaring met alle grote software pakketten, zoals PlanGo en PlanRijles.

Heeft u nog geen online planner? Dit kunnen wij met korting voor u regelen.

Inplannen examens

Kan er een examen geboekt worden? Geef het ons door. Dan nemen wij contact op met de leerling en plannen het in. U kunt hierbij eventuele wensen en eisen doorgeven. Dus bijvoorbeeld wanneer het examen moet plaatsvinden, of wanneer juist niet.

Inplannen proeflessen

Wanneer iemand zich via uw website aanmeldt, dan zullen we snel contact opnemen om een proefles in te plannen. Zo halen we meer leerlingen binnen!

Marketing

Begeleiden drukwerk

Heeft u een flyer nodig? We begeleiden de ontwikkeling, van grafisch vormgeven tot het drukwerk.

Ander drukwerk nodig? We regelen het!

Administratie

Beheer factureren leerlingen

We houden zicht op alle openstaande facturen en nemen contact op met de leerling als een factuur over de vervaldatum is. En natuurlijk houden we jou op de hoogte. Jij vormt het beleid, wij voeren het uit.

Meer weten?

    Wij werken onder andere met:

     

     

     

    CM-EYE