Uitgebreid

Kantoor

Telefonisch

Houd je aandacht bij de les en ontvang overdag geen telefoontjes. Je krijgt bij ons een eigen 06-nummer. Je kunt dit nummer doorgeven aan jouw leerlingen, of je eigen nummer hiernaar doorschakelen. Wij nemen vervolgens op met de naam van jouw rijschool.

De belkosten die wij maken zijn in het pakket inbegrepen.
Bereikbaar doordeweeks van 08:30 tot 17:30 uur.

WhatsApp Business

WhatsApp is het grootste sociale platform in Nederland. Met WhatsApp Business wordt gebruikgemaakt van de meest eenvoudige manier van communiceren. Onze ervaring leert dat leerlingen gretig gebruik maken van deze mogelijkheid.

Bereikbaar doordeweeks van 08:30 tot 17:30 uur.

E-mail

Je krijgt een eigen e-mailadres. Je kunt ervoor kiezen om je eigen e-mail hier automatisch naar door te sturen. Je kunt ons ook toegang geven tot jouw inbox.

E-mail zal op werkdagen tijdens 08:30 en 17:30 binnen 4 uur beantwoord worden.

Agendabeheer

Wil je alle lessen op elkaar aan laten sluiten? Haal je leerlingen op vanaf huis, of vanaf vaste ophaallocaties? Jouw nieuwe collega op kantoor zorgt ervoor dat de rijlessen zoveel mogelijk volgens jouw wensen worden geregeld.

Maak je gebruik van een rijschool planner? We hebben ervaring met alle grote software pakketten, zoals PlanGo en PlanRijles.

Heb je nog geen online planner? Dit kunnen wij met korting voor je regelen.

Inplannen examens

Kan er een examen gereserveerd worden? Geef het ons door. Dan nemen we contact op met de leerling en plannen het in. Je kunt hierbij je wensen en eisen doorgeven. Dus bijvoorbeeld wanneer het examen moet plaatsvinden, of wanneer juist niet.

Inplannen proeflessen

Wanneer iemand zich via de website aanmeldt, dan zullen we direct contact opnemen om een proefles in te plannen. Zo halen we meer leerlingen binnen.

Marketing

Beheer website

Laat het beheer van je website over aan een deskundige. Onze webbouwers en marketeers staan voor je klaar om je online bij te staan. We onderhouden je website en optimaliseren hem voor zoekmachines.

Begeleiden drukwerk

Heb je een flyer nodig? We begeleiden de ontwikkeling totdat de flyers op je deurmat vallen.

Administratie

Beheer factureren leerlingen

We houden zicht op alle openstaande facturen en nemen contact op met de leerling als een factuur over de vervaldatum is. En natuurlijk houden we jou op de hoogte. Jij vormt het beleid, wij voeren het uit.

Invoeren inkoopbonnen

Geen rondslingerde bonnetjes meer. Draag ze over aan je nieuwe collega en wij boeken ze in. We ondersteunen verschillende boekhoudpakketten, zoals Moneybird.

Meer weten?

    Wij werken onder andere met:

     

     

     

    CM-EYE