Our Archive

Ons archief

Beheer factureren klanten

We houden zicht op alle openstaande facturen en nemen contact op met de klanten als een factuur over de vervaldatum is. En natuurlijk houden we jou op de hoogte. Jij vormt het beleid, wij voeren het uit.

Invoeren inkoopbonnen

Geen rondslingerde bonnetjes meer. Draag ze over aan je nieuwe collega en wij boeken ze in. We ondersteunen verschillende boekhoudpakketten, zoals Moneybird.

Read More

Beheer website

Laat het beheer van je website over aan een deskundige. Onze webbouwers en marketeers staan voor je klaar om je online bij te staan. We onderhouden je website en optimaliseren hem voor zoekmachines.

Begeleiden drukwerk

Heb je een flyer nodig? We begeleiden de ontwikkeling totdat de flyers op je deurmat vallen.

Read More

Telefonisch

Houd je aandacht bij je werk en ontvang geen telefoontjes. Je krijgt bij ons een eigen telefoonnummer. Je kunt dit nummer doorgeven aan jouw klanten, of je eigen nummer hiernaar doorschakelen. Wij nemen vervolgens op met de naam van jouw bedrijf.

De belkosten die wij maken zijn in het pakket inbegrepen.

WhatsApp Business

WhatsApp is het grootste sociale platform in Nederland. Met WhatsApp Business wordt gebruikgemaakt van de meest eenvoudige manier van communiceren. Onze ervaring leert dat klanten gretig gebruik maken van deze mogelijkheid.

E-mail

Je krijgt een eigen e-mailadres. Je kunt ervoor kiezen om je eigen e-mail hier automatisch naar door te sturen. Je kunt ons ook toegang geven tot jouw inbox.

E-mail zal op werkdagen tijdens 09:00 en 17:00 binnen 4 uur beantwoord worden.

Agendabeheer

Jouw nieuwe collega op kantoor zorgt ervoor dat je afspraken zo slim mogelijk ingepland staan. Hierbij zijn natuurlijk jouw wensen leidend.

Read More

Meer weten?

    Wij werken onder andere met:

     

     

     

    CM-EYE